Pandurii încearcă să fie din nou, nași: ”Nu mergem la CFR cu gândul de a scoate un egal. Mergem la victorie!”

mat2

Grigoraș and Co. speră să producă surpriza în Ardeal, contra CFR-ului, rezultat ce ar mai îmbogăți zestrea de puncte a pandurilor din clasamentul Ligii I.

mat21

De-a lungul istoriei confruntărilor directe din primul eșalon fotbalistic al României dintre CFR și Pandurii, rezultatele au surâs fie grupării ardelene, fie celei oltene, așa că mulți așteaptă ca și partida din etapa a XVII a Ligii I, sezonul 2016-2017, să fie una sub semnul echilibrului, iar deznodământul, unul imprevizibil. Cert este că în tabăra ”pandură” optimismul nu lipsește deloc înaintea confruntării din „Gruia”. Mijlocașul Ovidiu Herea, revenit în lotul de bază gorjean după o scurtă perioadă de ”exil”, admite însă, că echipa sa va avea o misiune extrem de dificilă: ”Având în vedere ultimele rezultate, sunt în cea mai bună perioadă a lor, au arătat asta, joacă un fotbal bun. Nu vom avea un meci uşor. CFR este favorită, joacă acasă, stau mai bine ca noi, dar şi noi avem jucători valoroşi în lot şi sper să facem o figură frumoasă”, crede mijlocașul în vârstă de 31 de ani. Cunoscând deja rivalitatea dintre cele două echipe care se vor înfrunta în această seară, Ovidiu Herea privește totuși, cu destul de mult optimism partida de la Cluj și promite un joc al pandurilor doar pentru 3 puncte. ”Nu mergem la CFR cu gândul de a scoate un egal, sau să pierdem. Mergem la victorie, vrem să facem un meci bun, vrem cele trei puncte. Va fi un meci greu, au o echipă bună, au un lot bun, rezultatele lor sunt bune, dar mergem să ne întoarcem cu cele trei puncte”, susține Herea.

Grigoraș: ”Presiunea e mai mare pe ei decât pe noi”

Din câte se pare, până și tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraș, își păstrează o doză importantă de optimism înaintea confruntării din „Gruia”. „Principalul” de pe banca gorjeană speră ca Pandurii să depășească perioada nefastă din ultimele etape de campionat și să se întoarcă de la Cluj cu un rezultat pozitiv: ”Sunt bucuros când oamenii din jurul meu sunt optimişti. La fel sunt şi eu. Am spus că voi fi ultimul care va pleca, doza de optimism este binevenită. Acum sper să ne ridicăm la un nivel superior meciurilor trecute, am avut câteva deplasări pierdute, Craiova, Dinamo şi Astra, trei deplasări fără vreun punct câştigat. Îmi doresc ca valoarea, dorinţa şi experienţa jucătorilor să-şi pună amprenta în acest meci. Va fi un joc greu, dar presiunea e mai mare pe ei decât pe noi. Ar fi culmea să spunem că nu avem nicio şansă şi pierdem la CFR”, precizează Grigoraș.

Miriuță: ”Pandurii rămâne o echipă puternică și trebuie să fim atenți“

mat23

Chiar dacă și-a propus doar victoria în meciul de astăzi, tehnicianul CFR-ului, Vasile Miriuță, se arată destul de precaut înaintea disputei cu Pandurii. Miriuță consideră formația gorjeană ca fiind una încă destul de periculoasă, în ciuda problemelor financiare pe care le traversează. “E foarte important e ce vom face în meciul de luni, pe care dorim să-l câștigăm și să rămânem cât mai sus în clasament. Avem un moral foarte bun, având în vedere că am început turul cu dreptul, cu trei victorii din tot atâtea jocuri. Dar, trebuie să fim foarte bine pregătiți și concentrați în același timp, pentru că se poate întâmpla orice. Va fi o partidă dificilă, în ciuda problemelor cu care se confruntă Pandurii. Rămân o echipă la fel de puternică și trebuie să fim atenți“ declară Vasile Miriuță. CFR Cluj are ca obiectiv doar victoria, în partida cu Pandurii, pentru a se apropia la un punct de Gaz Metan Mediaş, CS Universitatea Craiova şi FC Viitorul şi a-şi consolida locul de play-off. Totuși, trebuie menţionat faptul că Pandurii este ultima echipă care a bătut-o pe CFR, chiar la Cluj. Acest lucru se întâmpla pe 1 decembrie 2015.

loading...
Loading...

Citește și

De la Pandurii, la Viitorul!

Pentru unul dintre componenții lotului de fotbal gorjean, titular în partidele desfășurate de trupa lui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.