Pandurii, salvaţi! Călinoiu a cumpărat 10 abonamente, Popescu nu ştie câţi bani „s-au dat”

calinoiu-pandurii

Ion Călinoiu a declarat că a cumpărat zece abonamente la meciurile echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că, după întâlnirea avută cu oamenii de afaceri, aceştia au început să depună bani pentru a ajuta Pandurii.
Călinoiu speră ca aceste acţiuni menite să ajute echipa de fotbal să sensibilizeze conducerea Complexului Energetic Oltenia şi să finanţeze în continuare sportul gorjenesc. „Puteţi să vă informaţi şi de la club. Sigur, am cumpărat zece abonamente a 100 de lei bucata. Obligatoriu trebuie găsite soluţii să depăşim această situaţie foarte grea. Din primăvară, când va fi pus în funcţiune complexul sportiv, echipa salvată fiind, sunt convins că se va auto-finanţa. Eu vreau să le mulţumesc tuturor celor care au încercat să ajute echipa. Eu cred că lucru acesta va sensibiliza şi CEO să înţeleagă că fotbalul a fost susţinut de activitatea din minerit şi energie şi nu poate acum la acest nivel de performanţă să-l abandoneze”, a declarat Ion Călinoiu.

Cosmin Popescu: „Nu ştiu cuantumul sumelor depuse, dar sigur s-au dat bani”

cosmin-popescu
Şeful judeţului a declarat că întâlnirea de la începutul lunii septembrie dintre autorităţile locale şi oamenii de afaceri a dat roade, cei din urmă depunând sume de bani pentru a ajuta echipa de fotbal. Popescu a precizat însă că nu deţine informaţii despre sumele depuse de aceştia. „Căutăm soluţii. Nu ştiu exact sumele depuse, dar ştiu sigur că s-au dat bani. Fiecare depune în funcţie de cum îşi dimensionează activitatea economică”, a declarat Cosmin Popescu.
loading...
Loading...

Citește și

IMAGINILE accidentului grav de la Câmpu Mare! Un mort şi trei răniţi!

Victimele din accidentul produs astăzi laCâmpu Mare sunt doi bărbaţi, de 21 şi 52 de …

4 comentarii

  1. mai trimiteti criminalii astia la jilava ca prae au distrus gorjul datorii de peste 186 000.000, 000 euro bani furati 20 trolele vandute , 20 autocare scania vandute in 2006 moll facut de carciumaru cu masini vw vandute in lising si neachitae la firma mama in germania , crime peste crime in lant , un stadion al ministerului tineretului si sportului demolat fara autorizatii sa faca teren de fotbal privat pe teren pubic de o valoare mare pe mertru patra , 2006 banii si lucrurile lui cehan daniel dumitru imaprtite intre consilierii locali si judeteni , bascalia cu actualul voceprimar adrian dragos cristi draghici adita ca e marele printul de moanco , plagiatura de la nice cu trandafirii , plagiatura de la lisabona faantana arteziana la care au d eplatit daune morale sau le darama , pavele costisitoare din bani furati , psdr sau aprtidul comunist roman ramas la putere dupa 1989 , si alte crime in lant la tg jiu , toti sunt majiti de la parcette , tribunal judecatorii , d s p , politia tg jiu dsi jud gorj etc bravo tg jiu . auf viderzehen ruminia

  2. Zece abonamente cumpărate de dl Calinoiu nu îi acoperă nici prezența în loje la cinci meciuri !
    Să-și cumpere măcar bilet la loje la fiecare meci, pe lângă cele zece abonamente !
    Ajunge cât a muls acest club !

  3. Dau și eu 1000 lei să stau la loja lui Calinoiu la toate meciurile !

  4. Calinoiu oricum ocupa doua scaune la loja fiindca are un gabarit putin depasit in zona taliei . Sau ma rog , a burtii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.