Panică la mall. 350 de persoane au fost evacuate

Peste 350 de persoane au fost evacuate din mall-ul din Iași după ce mai multor oameni, care participau la un eveniment organizat de celebrul vlogger Ilie din Republica Moldova, li s-a făcut rău.

Momente de panică la un mall din Iași. Mai mulți copii și adulți au fost evacuați din centrul comercial în urmă unui incendiu. Echipajele de prim ajutor de la SMURD, pompierii plus alte două ambulanțe au sosit în zonă pentru a acordă un prim ajutor persoanelor aflate în interior.
Sute de persoane au fost evacuate, creându-se panică la Iulis Mall, după ce cunoscutul vlogger Ilie, care este basarabean, a invitat la etajul 2 sute de copii minori. Proprietarii magazinelor și ceilalți clienți care stăteau la masă, s-au speriat și au apelat la sprijinul pompierilor. În urmă aglomerației, mai mulți copii au făcut atac de panică. Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz.

Cine este vloggerul Ilie
Ilie este un vlogger basarabean cu foarte mulți fani în România. El are aproape un milion de abonați la canalul lui de Youtube, iar clipurile postate de el depășesc adesea milionul de vizualizări. Ilie este idolul adolescenților din Republica Moldova, dar și din România.

Concert Carla’s Dream, oprit din același motiv
Trupa Carla’s Dreams a susținut în luna mai un concert într-un mall din Piatra Neamț, care a fost la un pas să se sfârșească tragic din cauza condițiilor improprii din locație și a temperaturii insuportabile. Membrii trupei au decis să oprească show-ul și au anunțat ce s-a întâmplat. 9 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 4 dintre acestea au fost transportate la spital.

Artiștii sunt extrem de revoltați din cauza condițiilor în care s-a desfășurat concertul, fanii, în mare parte copii, fiind înghesuiți într-un spațiu mult prea mic pentru numărul lor. Aceștia au publicat un mesaj în care anunță că unii oameni au fost luați cu ambulanța după ce li s-a făcut rău și spune că îi va acționa în instanță pe organizatori. Se pare că 9 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 4 dintre acestea au fost transportate la spital.

Inspectoralul pentru Situații de Urgență Neamț a emis un comunicat în care a anunțat că persoanele prezente la concert au fost evacuate și că unele dintre ele au leșinat.

loading...
Loading...

Citește și

Preot MORT de BEAT cărat lângă sicriu la slujba de înmormântare! Foto!

Un preot beat  a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *