Partenera refuză să îţi facă sex oral? Iată ce o determină

Cele mai multe cupluri se bucură în intimitate de sexul oral, însă există o categorie de persoane care refuză la un moment dat această practică. Unul dintre motive îl constituie ideile preconcepute, dar şi neplăcerile create de o igienă nesatisfăcătoare. Ne referim aici la spălarea organelor genitale, înaintea oricărui act sexual.

Este adevărat, cu toţii avem reţineri în intimitate, însă acestea se nasc de cele mai multe ori în urma unor experienţe nu prea plăcute. Există posibilitatea ca partenera să fi simţit că ceva nu mai este în regulă cu organul genital al iubitului, iar acest lucru să o determine să nu-i mai facă sex oral. Cât timp ea nu poate să treacă peste această situaţie, insistenţele partenerului nu fac decât să-i întărească acest refuz sau eventual, să-i accentueze sentimentul de vinovăţie sau de repulsie.

Pentru a transforma momentele intime din nou în placere, comunicarea joacă un rol extrem de important. Partenerii de cuplu trebuie să identifice eventualele neplăceri care i-au adus aici. Iar discuţia sinceră este singura soluţie.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Atingeri care le excită pe femei

În timpul sexului bărbații trebuie să aibă în vedere că explorarea corpului partenerei este primul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.