Pârvulescu a pierdut șefia USMO

parvulescu1-cmk

Tribunalul Gorj a respins, ieri, cererea Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) prin care urmau să fie validate ultimele alegeri, din 2 septembrie, și înregistrarea noilor membri din Biroul Executiv. Concret, Dumitru Pârvulescu și-a pierdut calitatea de președinte al USMO, iar alegerile trebuie reluate.

condescu

Instanța a admis, ieri, cererile de intervenție formulate de cinci organizații sindicale împotriva modificărilor care urmau să fie operate în documentele USMO cu privire la alegerea noii conduceri.
Mai exact, Tribunalul Gorj a decis că alegerea lui Dumitru Pârvulescu în funcția de președinte, a lui Cristian Lădaru în poziția de vicepreședinte și a lui Gheorghe Etăgan ca secretar general nu a fost statutară.
În acest caz, USMO trebuie să reia alegerile, dacă nu va reuși să convingă nici judecătorii de la Curtea de Apel Craiova, în cazul în care va ataca soluția magistraților gorjeni.
Trebuie menționat că liderii sindicali Marin Condescu, Constantin Mitrescu, Ilie Păunescu, Rafael Ciorăscu şi Corneliu Gîrjoabă au contestat alegerile pe motiv că statutul USMO nu a fost respectat.

A.G.
loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *