vineri , 20 octombrie 2017 - 8:18

Pastila care nu te lasă să îmbătrâneşti! Vezi de ce boli grave te fereşte

pastila

Oamenii de ştiinţă americani au creat o pilulă care conţine peste 30 de ingrediente, inclusiv vitaminele B, C şi D, şi acid folic. Numeroase teste au constatat o reducere a radicalilor liberi, care cauzează îmbătrânirea creierului. De asemenea, va putea fi folosită pentru a trata boli precum Alzheimer şi Parkinson.

„Pilula tinereţii” care se bazează pe un amestec de vitamine şi minerale disponibile pe scară largă în farmacii va fi testată pe oameni în doi ani, apreciază cercetătorii. Testele timpurii ale formulei, care conţine vitaminele B, C, D, acid folic, extract de ceai verde, ulei de ficat de cod, au fost de-a dreptul incredibile, spun oamenii de ştiinţă americani. Datorită rezultatelor pozitive, specialiştii considera că suplimentul alimentar va încetini progresul unor boli neurologice catastrofale, cum ar fi Alzheimer şi Parkinson.
Profesorul Jennifer Lemon, de la Universitatea McMaster, Hamilton, Ontario, şi autorul principal al studiului, a declarat: „Rezultatele sunt spectaculoase. Speranţa noastră este acest supliment care ar putea compensa unele boli foarte grave şi, în cele din urmă, ar îmbunătăţi calitatea vieţii”, scrie bzi.

loading...
Loading...

Citește și

Secretul bustului impresionant al divelor de altădată / FOTO

Secretul bustului impresionant al divelor de altădată / FOTOUn sutien special, inventat în anii ‘40 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.