PATRON cunoscut, CĂUTAT! Vezi ce a făcut!

Omul de afaceri Alin Şimota, fostul patron al echipei de fotbal Jiul Petroşani, dat în urmărire de la începutul anului pentru executarea unui rest dintr-o pedeapsă de doi ani dispusă de judecători pentru conflict de interese şi cercetat penal în alt dosar trimis în judecată de DIICOT, a fost localizat de Poliţia Română în Emiratele Arabe Unite, fiind arestat în luna septembrie şi pus ulterior în libertate, a declarat, pentru News.ro, şeful Poliţiei Române, chestorul Bogdan Despescu. La acest moment, este începută procedura de extrădare a lui Şimota.

„Pe baza datelor transmise de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din Poliţia Română, a fost localizat şi arestat în luna septembrie a acestui an. În acest moment, prin Ministerul Justiţiei, s-a demarat procedura de extrădare, dar nu vă pot preciza acum care este forma de supraveghere în care se află în statul respectiv”, a declarat chestorul Bogdan Despescu, şeful Poliţiei Române, într-un interviu pentru News.ro.

Ulterior, Alin Şimota a fost pus în libertate de autorităţile din Emiratele Arabe Unite şi se află sub supravegherea acestora.

Alin Şimota s-ar afla, de la începutul anului, în Emiratele Arabe Unite, ţară din care a fost destul de activ pe Facebook, unde postează fotografii în decoruri exotice.

Alin Şimota are de executat un rest din pedeapsa de doi ani de închisoare primită pentru conflict de interese pentru că, în perioada în care a deţinut funcţia de consilier judeţean de Hunedoara (2008-2012), una dintre firmele controlate de el a câştigat un contract pentru lucrări la Spitalul Judeţean din Deva. Şimota a votat pentru suplimentarea finanţării cu încă 260.000 de lei pentru lucrări suplimentare faţă de contractul iniţial.

Citeşte mai mult aici: http://www.news.ro/eveniment/seful-politiei-romane-alin-simota-fostul-patron-al-fc-jiul-petrosani-urmarit-international-a-fost-arestat-in-septembrie-in-emiratele-arabe-unite-fiind-inceputa-procedura-de-extradare-1922405627292016101015609760

loading...
Loading...

Citește și

Galerie FOTO: Ei sunt cei mai BUNI paramedici din Gorj!

Cei mai buni paramedici! Săptămâna trecută s-a desfăşurat în municipiul Tg-Jiu, Competiţia Naţională de Descarcerare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.