Patronul complexului Rodna i-a făcut CAVOU de LUX fiului MORT! I-a dus MOBILĂ, birou, aer condiționat și covoare persane

Cavou-Balteanu-(2)-11

Un afacerist foarte cunoscut din Târgu Jiu a investit o mică avere în cavoul în care este îngropat unicul său copil. Durerea fără margini prin care acesta a trecut, odată cu pierderea unicului fiu, lasă încă urme adânci în sufletul cunoscutului patron. Afaceristul este văzut deseori în cimitirul din Bălești, acolo unde merge să se reculeagă la căpătâiul băiatului său, unde petrece ore în șir.

Patronul complexului comercial Rodna, Nicolae Bâlteanu, a construit o mică garsonieră de lux acolo unde este înhumat fiul său. Dacă la exterior, este din marmură, în interior, afaceristul a mobilat cavoul cu canapea şi fotoliu din piele, birou şi covoare persane. De asemenea, cavoul dispune şi de aer condiţionat. Cetăţenii din zonă spun că Nicolae Bâlteanu era văzut stând ore întregi în cavou, în faţa calculatorului, cel mai probabil acesta simţind nevoia să fie aproape de fiul său. În prezent, în cavou nu se mai regăseşte niciun calculator. Afaceristul a făcut donaţii şi către biserica în al cărei cimitir este înmormântat fiul său. Bâlteanu a ridicat trei troiţe, a donat un sistem audio, dar şi bani pentru renovarea lăcaşului de cult. Cavoul se află în cimitirul din satul Tămăşeşti, comuna Băleşti. Afaceristul Bâlteanu și-a pierdut fiul într-un accident rutier, în 2003, în timp ce circula cu un bolid de lux. Acesta era singurul copil al familiei.

Maria Popescu

loading...
Loading...

Citește și

Capotă a dat etilotestul peste cap! S-a oprit cu mașina în șant

Polițiștii din Novaci au prins, luni, un bărbat de 40 de ani, din localitate, care, …

2 comentarii

  1. om bolnav si mai ,,mort,, decit cel din groapa ! Nesimtirea si grandomania bintuie Rodna nu de acum! Uita te n jur si vezi pe ,,analfabetii,, de ieri mari sefi si masini si…etc. dar familii si liniste n suflet-ioc ! Cind dai bani la ,,curve ieftine,, si pitipoance ,le cumperi apartamente,te crezi ,,rege,, dar ,acasa ai mai Putin decit orice muritor care se poate bucura de 2 oua n tigaie !!!

  2. Fiul dansului,cel decedat,era un inganfat,mitocan,taran si un prost parvenit,cine l-a cunoscut stie despre ce vorbesc,putin il regret,ei au Rodna cu domnul Liviu,fost instalator de profesie si actualmente tot un mitocan de om,nu poti cere inteligenta de la parvenitii societatii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *