Patru copii de 12 şi 13 ani, cercetaţi penal după ce au furat o maşină

Patru copii în vârstă de 12 şi 13 ani, din oraşul vasluian Murgeni, sunt cercetaţi penal de către poliţişti pentru furt şi conducere fără permis după ce au sustras o maşină şi au mers cu aceasta mai mulţi kilometri, până când cel de la volan a scăpat autoturismul de sub control şi s-a oprit în mijlocul drumului, scrie News.ro.

Cei patru băieţi au furat maşina de pe o stradă din centrul oraşului Murgeniului, profitând de faptul că proprietarul a lăsat cheia în contact, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui.

Ulterior, copiii s-au urcat în autoturism şi au plecat spre o suburbie a oraşului, parcurgând peste şapte kilometri, până în localitatea Sărăţeni.

 Acolo, băiatul care conducea a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi s-a oprit perpendicular pe axul drumului, fără ca vreunul dintre copii să fie rănit.

”În urma sesizării făcute de către proprietarul maşinii, un bărbat de 56 de ani din Murgeni, cei patru minori au fost identificaţi de către poliţişti la scurt timp de la comiterea faptei”, a declarat, vineri, responsabilul cu mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal şi îi cercetează pe cei patru copii pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis a unui autovehicul.

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Un comentariu

  1. Ultima Ora, nu ți-a plăcut sa mergi la scoala, acum e târziu sa mai încerci! Nu ai învățat oricât si oricum te-am sfătui noi, cititorii, ca e bine sa intrebi un prieten unde nu știi!! Hai sa zicem, greu de crezut, ca moldovenilor le-a mai rămas vin de anul trecut, lucru știm cu totii -imposibil după Paste!! Dar tu, ce scuza ai??
    NCP art 113 al (1)- Minorul care nu a îndeplinit vârsta de 14 ani nu raspunde penal.
    Nu ratezi ” zmeura” in următorii ..2 ani!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *