Păun, proxenetul cu mușchii la vedere, alături de tovarășii săi, Tarzan și Bilă, au ajutat o minoră să se prostitueze

tarzan1x

Tribunalul Gorj judecă, mâine, contestația formulată de cei trei bărbați din Motru, care au fost arestați pentru proxenetism, la jumătatea săptămânii trecute.

Mihai Hudișteanu, Ion Lupu și Alexandru Păun au primit mandat de arestare pentru 30 de zile, la Judecătoria Motru, după ce ar fi determinat o minoră de 13 ani să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 100 de lei.

Mândru de tatuaje

”Tarzan”, ”Bilă” și Păun sunt acuzați că i-ar fi găsit clienți adolescentei, în iulie și august, perioadă în care aceasta a dispărut din centrul destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor Târgu-Jiu, în care locuia. Eleva ar fi întreținut relații sexuale atât în autoturisme, cât și în locuințele unor bărbați.
Lupu și Păun sunt clienți mai vechi ai organelor judiciare, aceștia fiind condamnați în trecut la ani grei de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni.
Urmele anilor petrecuți în spatele gratiilor sunt vizibile mai ales la Alexandru Păun. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, și-a expus cu mândrie tatuajele pe contul personal de pe o pagină de socializare.

A.G.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Zilele oraşului Târgu Jiu, întrerupte de ambulanță! De ce a trecut autospeciala prin mijlocul dansatorilor

Aproximativ 500 de elevi din Târgu-Jiu au participat, joi seara, la un flashmob organizat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *