PAZĂ GRATIS pentru micii proprietari

Guvernul a decis ca micii proprietari de păduri să beneficieze de servicii de pază gratuite. Este vorba despre cei care dețin mai puțin de 30 de hectare de pădure, totală mai mică sau egală cu 30 de hectare și îndeplinesc cumulativ mai multe criterii de eligibilitate. Pentru a beneficia de ajutorul statului, proprietarii de păduri trebuie să nu se afle în procedură de executare silită pentru plata datoriiilor fiscale și ne fiscale, inclusiv să nu aibă popriri pe conturile bancare. Proprietarii nu trebuie să se afle în procedură de închidere operațională, dizolvare, lichidare sau administrare specială.
De asemenea, proprietarii trebui să nu fi beneficiat într-o perioadă de 3 ani fiscali, 2 ani fiscali anteriori plus anul curent, de ajutoare de stat care depășesc echivalentul în lei a 200.000 de euro, respectiv 100.000 de euro pentru întreprinderea cu activitate de transport rutier de mărfuri în contul terților sau contra cost.

Mai multe aici: http://colotinsebastian.ro/2016/11/20/noi-masuri-pentru-combaterea-taierilor-ilegale-proprietarii-de-mici-paduri-vor-beneficia-de-servicii-de-paza-gratuite/

 

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Dispărută de la domiciliu!

La data de 17 iunie a.c., Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.