marți , 12 decembrie 2017 - 4:37

Pe cine va aduce Trump în echipa sa!

Donald Trump a făcut un anunţ surprinzător pe contul său de Twitter. Preşedintele ales al Statelor Unite spune că ia în considerare numirea celebrului neurochirurg Ben Cason, în noul cabinet pe care îl va forma.

Ben Carson ar urma să ocupe funcţia de şef al Departamentului pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană.

„Am ajuns să-l cunosc bine şi cred că este un om de mare talent şi o persoană care iubeşte oamenii”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Ben Carson a anunțat oficial, înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, că vrea să participe la cursa de învestitură a republicanilor pentru Casa Albă, cursă din care s-a retras la scurt timp.

„Chiar dacă părăsesc campania (prezidențială), sunt multe persoane care mă iubesc, dar pur și simplu nu votează pentru mine”, a declarat Ben Carson cu ocazia CPAC, într-un stil confuz care a marcat aventura sa pentru învestitura partidului.

Sursa Antena 3

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.