duminică , 11 decembrie 2016 - 2:16

Pensiune incendiată

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la pensiunea- restaurant ‘Lir’ din zona de agrement ‘Trei Insule’, situată în apropierea municipiului Arad, pompierii stabilind după primele cercetări că focul a fost pus intenţionat de o persoană necunoscută, a informat căpitan Geoge Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 2,00, la ora aceea în pensiune aflându-se circa 14-16 persoane, inclusiv personalul.

Persoanele aflate în pensiune au ieşit din clădire şi au sunat la telefonul unic de urgenţă 112. Una dintre persoane a avut nevoie de îngrijire medicală, acuzând dureri la spate şi la picioare întrucât s-a rănit la ieşirea din clădire în momentul când a sărit peste un gard.

‘Detaşamentul de Pompieri Arad a trimis la faţa locului doi ofiţeri şi 16 subofiţeri cu două autospeciale, una de capacitate medie şi o alta de capacitate mărită; o autospecială de salvare şi intervenţie la înălţime, o autospecială cu motopompă, o autospecială SMURD şi câteva ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad’, a declarat presei duminică, căpitan George Pleşca.

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ trei ore.

Sursa: Antena3.ro

loading...

Citește și

Ce afacerist român poate FALIMENTA o ţară întreagă!

Trei companii care fac parte din Pan African Minerals Group, controlat de milionarul român Frank …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.