marți , 17 octombrie 2017 - 16:14

Percheziţii ample! Șase persoane vor fi aduse la audieri

Poliţiştii din comuna prahoveană Valea Călugărească efectuează, joi dimineaţă, opt percheziţii în comuna ialomiţeană Muntenii de Buzău la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuinţe.

 Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, din cercetările efectuate a reieşit că, în perioada februarie – iunie 2016, cei vizaţi în cauză ar fi săvârşit trei astfel de infracţiuni, sustrăgând din locuinţe în comuna Valea Călugărească sume de bani, bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, unelte electrice şi alte bunuri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la aproximativ 30.000 de lei. În urma percheziţiilor, şase mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând a fi audiate la sediul Poliţiei.

La percheziţii participă şi poliţişti din cadrul Inspectoratului Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, precum şi jandarmi şi luptători SAS, iar acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: A băgat TEROAREA în ei! Și-a AGRESAT COPIII și FOSTA SOȚIE

La data de 16 octombrie a.c., Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.