Percheziţii de amploare

Poliţiştii din Ploieşti efectuează joi trei percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de fapte comise cu violenţă, în mediul stradal, urmând a fi puse în aplicare şapte mandate de aducere.

 Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, ”poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează 3 percheziţii la domiciliile unor persoane din Ploieşti, bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

Din cercetări a reieşit că, în zilele de 5 şi 6 septembrie, suspecţii ar fi participat la două scandaluri în stradă, în urma cărora două persoane au fost rănite uşor. ”Poliţiştii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliţiei. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză”, conform IPJ Prahova.

Sursa: Dcnews.ro

loading...
Loading...

Citește și

ISU Gorj scoate la concurs posturi de ofițer și subofițer! Încadrare directă din sursă externă! Vezi când se fac ÎNSCRIERILE!

COMUNICAT DE PRESĂ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj organizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *