Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală

În această dimineață, polițiștii din Brașov efectuează 3 percheziții în Brașov și alte 7 județe, la persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de 8.000.000 de lei, prin evaziune fiscală. 11 persoane vor fi conduse la audieri.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov efectuează 3 percheziții domiciliare și pun în aplicare 17 ordonanțe de ridicare de înscrisuri, în județul Brașov și alte șapte județe.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 8.000.000 de lei, instrumentat de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 – 2015, reprezentanții unui agent economic brașovean nu ar fi înregistrat și declarat achiziții intracomunitare de mărfuri, procedând totodată la înregistrarea în documentele financiar – contabile a unor cheltuieli fictive de la furnizori din întreaga țară de materiale de construcții. 11 persoane urmează să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri. De asemenea, polițiștii au demarat activități în vederea recuperării prejudiciului.

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul înfiorător scris de o tânără cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând!

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *