vineri , 15 decembrie 2017 - 4:29

Percheziții la persoane care au înșelat cu locuri de muncă în străinătate

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, cinci percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de înşelăciuni, şapte mandate de aducere urmând a fi puse în aplicare, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română.

 ”La data de 07 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei şi Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, împreună cu luptători S.A.S., efectuează 5 percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiu, bănuite de înşelăciune. Din cercetări, a reieşit că, în perioada mai – august 2016, aceştia ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi promis facilitarea încheierii unor contracte de muncă în străinătate. Pentru aceasta, victimele ar fi plătit sume cuprinse între 300 şi 1.000 de lei”, reiese din comunicatul IGPR. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 20.000 de lei. La percheziţii participă şi jandarmi.
loading...
Loading...

Citește și

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.