Percheziții la sediul unei firme de jocuri de noroc

Polițiștii de investigare a criminalității economice efectuează, duminică, percheziții la sediul unei firme de jocuri de noroc din București și la locuințele unor persoane care ar fi organizat ilegal turnee de pocker, informează IGPR.

”Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează percheziții domiciliare într-un dosar în care se fac cercetări pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc. Activitățile se desfășoară la sediul unui operator autorizat să desfășoare activități în domeniul jocurilor de noroc din București și la locuințele unor persoane bănuite că ar fi organizat ilegal turnee de pocker. În cadrul dosarului penal sunt cercetate două persoane fizice și o persoană juridică”, precizează sursa citată.

La acțiune participă ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la chiliile mănăstirii!

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.