vineri , 20 octombrie 2017 - 4:29

PERICOL curat! Vezi ce comună din Gorj trebuie s-o OCOLEȘTI!

drum-judetean-rupt

DJ 675 C a fost modernizat anul trecut, însă, din cauza instabilității solului, o porțiune din drum a luat-o la vale. Pe DJ 675 C au apărut rupturi pe ambele benzi de circulație.

Alunecarea a afectat tronsonul Roșia de Amaradia-Alimpești din DJ 675 C. În mediul virtual au apărut mai multe imagini postate de cetățenii nemulțumiți, care dau vina pe constructorul ce a realizat lucrările de reabilitare a DJ 675 C Roșia de Amaradia-Alimpești. „Uite așa arată un drum inaugurat acum un an. A luat-o la vale. Probabil au lucrat bine! Ruptura a apărut pe tronsonul Roșia-Alimpești și nu este de glumă. Pământul pare că se mișcă mereu”, a spus o internaută. Anul trecut, tronsonul Bustuchin-Roșia de Amaradia a fost afectat de o alunecare de teren și circulația a fost oprită atunci, până la remedierea situației.

T.D.

loading...
Loading...

Citește și

Comisie Mixtă la CEO, pe tema măririlor salariale aplicate din decembrie! Sindicaliștii amenință cu greva foamei

La Complexul Energetic Oltenia-Direcția Minieră, luni, la ora 15.00, se va întruni Comisia Mixtă Administrație-Sindicate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.