PERICOL curat! Vezi ce comună din Gorj trebuie s-o OCOLEȘTI!

drum-judetean-rupt

DJ 675 C a fost modernizat anul trecut, însă, din cauza instabilității solului, o porțiune din drum a luat-o la vale. Pe DJ 675 C au apărut rupturi pe ambele benzi de circulație.

Alunecarea a afectat tronsonul Roșia de Amaradia-Alimpești din DJ 675 C. În mediul virtual au apărut mai multe imagini postate de cetățenii nemulțumiți, care dau vina pe constructorul ce a realizat lucrările de reabilitare a DJ 675 C Roșia de Amaradia-Alimpești. „Uite așa arată un drum inaugurat acum un an. A luat-o la vale. Probabil au lucrat bine! Ruptura a apărut pe tronsonul Roșia-Alimpești și nu este de glumă. Pământul pare că se mișcă mereu”, a spus o internaută. Anul trecut, tronsonul Bustuchin-Roșia de Amaradia a fost afectat de o alunecare de teren și circulația a fost oprită atunci, până la remedierea situației.

T.D.

loading...

Citește și

Termocentralele au ajuns la peste 40% din producţia de energie, susţinând creşterea consumului!

Consumul naţional de energie electrică a crescut în prima jumătate a anului, iar cea mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.