Perioadă FAVORABILĂ pentru CEO!

ceo

În luna octombrie 2016, CE Oltenia a înregistrat următoarele valori ale indicatorilor tehnici: energie electrică produsă – 1,32 TWh; energie electrică livrată – 1,2 TW; putere medie – peste 1770 MW; producție cărbune – aprox.1,9 mil tone, potrivit unui comunicat de presă.

CEO: În această luna, electrocentralele aferente CE Oltenia au funcționat cu 7 grupuri energetice, acoperind un procent de 22-23% din producția de energie din Sistemul Energetic Național (SEN). Octombrie 2016 a fost cea de-a doua lună favorabilă din acest an pentru CE Oltenia, din punct de vedere al producției realizate, cele mai mari valori ale indicatorilor fiind realizate în luna ianuarie 2016.

Fără cărbune, dezechilibru

Conform Raportului operativ al Dispecerului Energetic Național privind funcționarea sistemului energetic în luna octombrie 2016, puterile medii înregistrate de energia produsă pe bază de cărbune au fost cele mai mari din SEN pe parcursul a 15 zile, în restul perioadei ocupând locul secund, ceea ce dovedește încă o dată că lipsă cărbunelui ar duce la dezechilibre majore în SEN, se mai precizează în comunicatul CEO.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *