Pesediştii l-au ales pe Cosmin Popescu să conducă judeţul. Ce vrea să facă cu CEO

cosmin-popescu

Cosmin Popescu a fost ales în unanimitate, în Comitetul Executiv al PSD Gorj, pentru a conduce Consiliul Judeţean. Acesta a declarat că, atunci când va fi nevoie, îi va cere sfatul fostului preşedinte CJ, Ion Călinoiu, deşi acesta a precizat că va pleca definitiv din administraţie. 

Cosmin Popescu a afirmat că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, îşi va îndrepta atenţia spre problemele din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Popescu nu a uitat nici de primari, de sfatul cărora a promis că va ţine cont. „Este normal să ai emoţii, mă reîntâlnesc cu toţi colegii cu care am muncit în campanie. Mă onorează, dar mă şi obligă în acelaşi timp pentru că sunt proiecte începute pe care domnul Călinoiu le-a dus foarte bine şi trebuie să le continui cu succes. Sunt probleme cu Complexul Energetic Oltenia şi trebuie să purtăm discuţii cu conducerea administrativă, cu ministerul. Mă bazez pe echipa Partidului Social Democrat, mă bazez pe domnul Călinoiu, pe domnul Cârciumaru şi pe toţi primarii noştri. Cu siguranţă, voi colabora cu domnul Călinoiu şi îi voi cere sfatul. De asemenea, voi cere sfatul tuturor primarilor pentru că sunt foarte mulţi care au vechime în administraţia locală şi sfaturile lor sunt binevenite. Voi colabora şi cu opoziţia, dacă ideile lor sunt bune. Vreau un climat de normalitate în Consiliul Judeţean. Nu o să mă vedeţi niciodată că fac vreun atac la persoană, dar dacă fac greşeli voi reacţiona”, a declarat Cosmin Popescu.

Turbăceanu: „Cred că ne va ajuta”

Primarul de la Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu, a declarat că l-a votat pe Cosmin Popescu pentru a prelua conducerea CJ, fiind convinsă că acesta va ajuta primarii. „Am votat pentru numirea domnului Cosmin Popescu pentru funcţia de preşedinte, iar pentru vicepreşedinte pe Ciprian Florescu. Cred că vor face o echipă bună şi să fie aproape de noi, de primari, să ne ajute”, a declarat Turbăceanu.

Pungan: „Am votat pentru bunul mers al judeţului”

Cosmin Popescu a fost votat şi de Ovidiu Pungan, primarul de la Bălăneşti. „Am votat pentru Cosmin Popescu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, am votat pentru bunul mers al judeţului, în toate proiectele pe care le avem în derulare. Sunt o serie de proiecte care sunt în derulare, atât în comunităţile locale, cât şi pe raza municipiului Târgu Jiu, proiecte care trebuie continuate. Sper ca cei doi să facă o echipă bună la Consiliul Judeţean şi să-i sprijine pe edili”, a declarat Pungan.

loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.