duminică , 23 aprilie 2017 - 12:54

Peste 2.000 de gorjeni sunt INVIZIBILI!

dan-laurentiu-buletine

În primele șase luni ale acestui an, au fost desfăşurate mai multe activităţi pe linie de Evidenţă a Persoanelor, fiind eliberate 7.147 acte de identitate. În ciuda acestor acțiuni, tot mai rămân două mii de cetățeni care nu au acte valabile.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, s-au efectuat 66 acţiuni cu ajutorul camerei mobile fiind puse în legalitate 141 persoane şi 48 controale la unităţile sanitare şi de protecţie socială fiind puse în legalitate 115 persoane. La începutul lunii iulie, dintr-un total de 136.162 persoane deservite de către D.P.C.L.E.P. Târgu Jiu se înregistrau 2.090 de persoane fără acte de identitate valabile. Din acest număr, există restanţe justificate – 728 repartizate astfel: 314 plecaţi în străinătate, 115 plecaţi în alte localităţi din ţară, 24 posibil decedaţi, doi reţinuţi/arestaţi, 193 necunoscuţi la adresă şi 80 alte cazuri. „Au fost tipărite şi înaintate un număr de 396 invitaţii nominale privind persoanele cărora în cursul trim. IV 2015 le-au expirat actele de identitate sau care nu au fost puse în legalitate la împlinirea vârstei de 14 ani. Au fost tipărite şi înaintate un număr de 465 invitaţii nominale privind persoanele cărora în cursul trim. I 2015 le-au expirat actele de identitate sau care nu au fost puse în legalitate la împlinirea vârstei de 14 ani. Au fost tipărite şi înaintate un număr de 383 invitaţii nominale privind persoanele cărora în cursul trim. II 2016 le-au expirat actele de identitate sau care nu au fost puse în legalitate la împlinirea vârstei de 14 ani”, a spus Dan Laurențiu, directorul D.P.C.L.E.P. Târgu Jiu.

loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.