Petre Tobă, la DNA

Petre Tobă, fost ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat vineri la Direcţia Naţională Anticorupţie.

 Petre Tobă este citat de procurori în dosarul în care s-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis ridicarea imunităţii pentru urmărirea penală a acestuia.

El a refuzat să ofere detalii suplimentare despre discuţiile cu procurorii.

‘Mi s-a adus la cunoştinţă faptul că s-a dispus începerea urmăririi penale vizavi de comiterea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. După cum cunoaşteţi foarte bine, niciodată nu am comentat un dosar penal, cu atât mai mult nu îl voi comenta acum. De asemenea, faza de urmărire penală este o fază confidenţială şi vă rog să mă înţelegeţi că nu vă pot… Cum v-am spus şi la început, în continuare cred în nevinovăţia mea şi voi prezenta toate probele’, a afirmat Tobă.

Audierea la DNA s-a făcut după ce, joi, preşedintele Klaus Iohannis a trimis ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală a lui Tobă.

Sursa: Dcnews.ro

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.