Petrecere cu ștaif pentru fiica celui mai CUNOSCUT saxofonist din Gorj! Vezi VIDEO și IMAGINI de la eveniment!

larisa-plotogea-3

La sfârșitul săptămânii trecute, fiica lui Marius Plotogea, cunoscutul saxofonist al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, a avut parte de o super petrecere de ziua ei. Frumoasa Larisa Plotogea a împlinit vârsta majoratului, joi, 16 iunie.

O mare petrecere a avut loc joi seară în familia saxofonistului Plotogea, fiica acestuia Larisa a împlinit 18 ani așa că toată lumea bună a muzicii populare a fost invitată. Gigi Vasile și soția sa, Bety, Roberta Crintea și maestrul Aurel Blondea au fost doar câțiva dintre invitați cunoscuți ce și-au făcut apariția la petrecerea Larisei. La eveniment a participat și nașa Larisei, cea mai apreciată şi îndrăgită cântăreaţă de muzică populară din zona Banatului, Mirela Petran. Pe contul personal de socializare al frumoasei blonde au fost postate mai multe imagini cu invitații, tortul dar și o parte din cadourile pe care Larisa le-a primit. Tot pe facebook au fost încărcate și câteva filmulețe în care interpreta Mirela Petran îi cântă câteva melodii finei sale.

A avut peste 50 de invitați

Majoratul cu cei peste 50 de invitați a avut loc în orașul Novaci: „Acum aștept cu nerăbdare majoratul. O să am o petrecere foarte mare și foarte frumoasă. Ca și locație, o să îl fac la Novaci, deoarece cei mai mulți prieteni ai mei sunt de acolo și mi-ar fi greu să îi aduc aici, în Târgu Jiu”, ne-a spus Larisa, în urmă cu ceva vreme.

loading...
Loading...

Citește și

Apariție ȘOCANTĂ! O tânără din Târgu Jiu s-a CARBONIZAT pentru a câștiga un concurs!

Frumoasa șatenă din Târgu Jiu a șocat juriul unui concurs de stil în momentul în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *