Petrecere DUBLĂ în familia unei VEDETE din Târgu-Jiu! Vezi de ce

Dublă petrecere în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Chiar triplă. Cântăreața a împlinit 30 de ani în 23 august, zi în care a aniversat și opt ani de căsnicie, iar în 23 iulie, cu fix o lună mai devreme, mezina familiei, Eva Maria, a împlinit un an. Toate aceste evenimente fericite au fost reunite sub „pălăria” aceleiași petreceri.

Familia Măruță a hotărât să-i rupă turta micuței Eva și să o sărbătorească și pe Andra, așa că au pus de o petrecere pe cinste, vineri seară, 26 august, la un restaurant din Capitală. Fericiți și extrem de emoționații, tinerii părinți s-au distrat de minune alături de invitați și au respectat tradițiile cu ruperea propriu-zisă a unei turte deasupra capului micuței Eva, dar și scena alegerii unor obiecte de către fetița aflată în prim-plan.

Cătălin Măruță, fericit nevoie mare alături de familia sa, a împărtășit cu admiratorii o imagine importantă din timpul petrecerii, cel în care Eva a ales simbolurile drumului pe care-l va urma în viață. „Știți povestea aia cu «Și băieții plâng câteodată… de fericire?» Aseară am sărbătorit ziua de naștere a Andrei și i-am rupt turta Evei. Parcă fericirea are zilnic aceeași înfățișare. Familia”, a scris prezentatorul de la PRO TV pe pagina de Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

Atac armat în supermarket!

Atac armat într-un supermarket din sudul Franței. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *