duminică , 20 august 2017 - 8:52

Petrecere DUBLĂ în familia unei VEDETE din Târgu-Jiu! Vezi de ce

Dublă petrecere în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Chiar triplă. Cântăreața a împlinit 30 de ani în 23 august, zi în care a aniversat și opt ani de căsnicie, iar în 23 iulie, cu fix o lună mai devreme, mezina familiei, Eva Maria, a împlinit un an. Toate aceste evenimente fericite au fost reunite sub „pălăria” aceleiași petreceri.

Familia Măruță a hotărât să-i rupă turta micuței Eva și să o sărbătorească și pe Andra, așa că au pus de o petrecere pe cinste, vineri seară, 26 august, la un restaurant din Capitală. Fericiți și extrem de emoționații, tinerii părinți s-au distrat de minune alături de invitați și au respectat tradițiile cu ruperea propriu-zisă a unei turte deasupra capului micuței Eva, dar și scena alegerii unor obiecte de către fetița aflată în prim-plan.

Cătălin Măruță, fericit nevoie mare alături de familia sa, a împărtășit cu admiratorii o imagine importantă din timpul petrecerii, cel în care Eva a ales simbolurile drumului pe care-l va urma în viață. „Știți povestea aia cu «Și băieții plâng câteodată… de fericire?» Aseară am sărbătorit ziua de naștere a Andrei și i-am rupt turta Evei. Parcă fericirea are zilnic aceeași înfățișare. Familia”, a scris prezentatorul de la PRO TV pe pagina de Facebook.

loading...

Citește și

ANUNȚ pentru TINERELE din Târgu Jiu! Vezi cum te poți ANGAJA la Prima Tv. Ce JOB OFERĂ

Din 16 august te poți înscrie în cel mai tare casting, care îți dă ocazia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.