PIERDERI de 4 MILIARDE de lei în Energie

eoliene

În lipsa modificărilor legislative care să vină în sprijinul investitorilor, pierderile nete ale industriei eoliene au crescut anul trecut cu 1,9 miliarde de lei, totalizând circa 4 miliarde lei (aproximativ 900 milioane de euro), cumulat în anii 2014 şi 2015, anunță Asociația Română pentru Energie Eoliană, printr-un comunicat.

La solicitarea RWEA, firma de consultanță E&Y a realizat un studiu intitulat: ‘’Analiza performanței financiare și a poziției de bilanț a industriei eoliene din România în anul 2015”, elaborat strict pe baza situaţiilor financiare depuse de companii la Registrul Comerţului. Studiul relevă rezultate îngrijorătoare pentru investițiile din domeniul producerii energiei electrice din surse eoliene care, totalizând aproximativ 5 miliarde de euro, reprezintă, de departe, cea mai importantă investiție din sistemul energetic românesc de după anul 1989, se precizează în comunicat.

A.C.loading...
Loading...

Citește și

CE Oltenia, SUBMINAT de stat!

Complexul Energetic Oltenia este obligat să plătească, spre deosebire de alți producători de energie, taxe …

Un comentariu

  1. Hoți care au investit în eoliene să-și caute piață pentru vânzarea energii electrice ,nu să plătească români toate măgăriile [intelegeri] făcute de guvernați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *