Pițiponceală și citate… de duh

ionut-catrinaFiind campanie, nu am chef să mă încarc cu energie negativă, așa că astăzi vom discuta despre ce și cum postează „fără număr” pe rețelele de socializare fetele și băieții cu nume de pițipoancă ori de dur seducător.

Sigur, este descalificant să judeci un om după numele său, dar ce te faci cu „Printesa Tha” ori „Dulcika Tha”, care lucrează la „Portofelul lu’ tata” și are toate șansele de a reuși în lume, căci are „școala vieții”?! Sau ce mai poți spune când vezi peiorativul „barosan” atașat vreunei arătări masculine ce abia-și cară dovleacul din dotare? M-am descalificat analizând procentul de neuroni al acestor specimene cretine? Habar nu am.

Presupun că, măcar la nivel declarativ, scopul unei rețele de socializare este acela de a uni persoane, de a conecta ființe ce împărtășesc aceleași gusturi, au aceeași viziune etc. Se lasă cu relații serioase câteodată grație acestor rețele. Vă imaginați cum i-ar sta unei fătuci d-astea, autodeclarată „prințesă”, cu un cocalar atât de „barosan” că moare lumea de invidie?! Mă crucesc. Și folosesc ambele mâini. Am iar motive să consider că scopul ascuns al socializării virtuale în mileniul III este un experiment genial, pus la cale din dorința studierii comportamentului de gibon al omului (Heeei, „gibon” e depreciativ clar, nu am nimic cu animalul!). Experiment din care se scoate o căruță de cașcaval, asta-i sigur.

Am boală pe gibonii (na, iar folosesc termenul și se supără animalul pe mine) enunțați anterior care, pentru a-și semnaliza inteligența (NOT!!! – cam ca la americani, cu gluma aia seacă), plasează constant și al dracului de obsedant citate. Evident, semnificative pentru a ne arăta câtă prostie în stare pură zace-n hoit. Tu ești retardat, actele îți mai lipsesc pentru a-și garanta protecția socială, dar ne uimești extrem de des cu vorbe de duh luate de mai știu eu unde.

Ți se pare ție cool să ne arăți cum privești viața, cât sau ce le faci dușmanilor, cât suflet pui cu „prințesa tha”, toate astea expunându-le cu ajutorul unor… citate?! Te depășește ortografia. De scrisul de mână… mai are rost să-ți amintesc?! Te bate la curu’ gol logica, te omoară exprimarea… Dar tu insiști și ne arăți ce grozav „eshti”, așa-i? Nu vă ambalați, fetelor, e valabilă treaba și pentru voi, „prințeselor”!

Aaaaa, mi-am amintit: nici dracu’ nu verifică vreodată dacă mai știu eu ce vorbă chiar a fost rostită de personalitatea X, dacă mai știu eu ce frază a fost scrisă de personalitatea Y. Nu, căci asta ar presupune să mergem la o carte. Și drumul e presărat cu greutăți, nu? Orice presupus citat poate avea drept autor pe… oricine. De genul: „Dacă te supără cineva, treci peste”. Nu-i știți autorul? E Gică Buldozeristu’.

loading...
Loading...

Citește și

Alo, Finanțele? Nu mai faceți mișto de noi!

În ultimele 10 luni (aveți atașată și o fotografie mai jos) sumele câștigătoare la Loteria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *