duminică , 19 noiembrie 2017 - 16:27

Platformele subterane, „dușmanii” persoanelor care caută prin gunoaie

platforme-subterane-(2)
platforme-subterane-(1)Polaris, societatea de salubrizare din Gorj, mai are de montat încă 20 de platforme subterane în Târgu-Jiu. De când au fost amplasate acestea, câinii fără stăpân și persoanele care caută prin gunoaie s-au împuținat.

Și în acest an va continua montarea platformelor subterane la Târgu-Jiu. În anii anteriori au fost montate 40 de bucăți, iar vara aceasta vor mai amplasate alte 20. Suma la care se ridică investiția pentru aceste platforme este de 720.000 de euro, cheltuială suportată de firma Polaris. „De când s-au montat aceste platforme subterane, s-a observat în tot orașul, în toate punctele unde s-au montat, că au dispărut cam toți câinii, au dispărut toate persoanele care mai căutau prin aceste containere, iar muștele și mirosul s-au dus în totalitate. În perioada următoare vom încerca să băgăm în aceste platforme subterane și PET-urile care se strâng în clopotele de la suprafață, pentru a nu mai fi sustrase de oamenii străzii. Toate aceste platforme dau un randament foarte mare, ținând cont că și cheltuiala cu întreținerea lor nu este așa de ridicată. Cele 5 platforme sunt montate în zone diferite: Debarcader, Popa Șapcă, la gară, unde era Hidroelectrica și una în General Tell”, a declarat Ion Pătrașcu, directorul Polaris, operatorul care asigură serviciul de salubritate în municipiul Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.