duminică , 23 aprilie 2017 - 16:55

PNL: PSD a dat cifre eronate în ceea ce priveşte repartiţia viceprimarilor

PNL

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a criticat social-democraţii care s-au precipitat să declare câte posturi de viceprimar au câştiga. Liderul liberalilor gorjeni a precizat că pesediştii nu ştiu ce se întâmplă în judeţ.

Marţi, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu, declara că PSD a obţinut până în prezent 26 de posturi de viceprimar, PNL – 12, ALDE – 4, UNPR – 3 şi PMP – 1, PSRO – 1, PNŢCD – 1, PRU – 1. Ieri, liberalii au precizat că social-democraţii s-au grăbit şi nu dat cifrele corecte, PNL având 14 viceprimari, nu 12. „Până în prezent sunt 14 viceprimari PNL, urmând ca în această săptămână să mai fie câteva şedinţe de consiliu, acolo unde consilierii au boicotat constituirea consiliilor locale, dar cred că mai putem obţine câteva posturi de viceprimar. Dacă luăm în considerare şi o viitoare fuziune cu UNPR cred că vom obţine mai mulţi. Acele cifre date de PSD nu sunt exacte. Cei de la PSD au dat cifre eronate. Ei nu ştiu ce se întâmplă în judeţ”, a declarat Dan Vîlceanu.

loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.