miercuri , 22 februarie 2017 - 5:56

PNL se CURĂŢĂ de pedelişti

Mai mulți oameni de bază ai PNL au dezvăluit pentru bugetul.ro că înainte de a face listele pentru alegerile parlamentare, Alina Gorghiu a cerut o verificare la sânge a tuturor celor care ar trebui să candideze din nou, din fostul PDL.

Pe majoritatea a reușit să-i scoată din joc, printre aceștia fiind și fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu sau fostul lider de grup al PDL din Camera Deputaților, Mircea Toader. Dar nu a reușit să-i dea la o partea pe toți. Asta nu înseamnă că nu vor avea surprize pe viitor. Alina Gorghiu este hotărâtă să curețe PNL-ul de foștii PDL-iști, uitând că fără aceștia Klaus Iohannis nu ar fi ajuns niciodată președinte.

Aceleași surse au dezvăluit pentru bugetul.ro că Alina Gorghiu a încercat să înlăture din partid și toate femeile care ar fi avut potențial să o eclipseze, printre acestea fiind și Andreea Paul, care a primit în cele din urmă un loc pe listele de la Senat, însă în Satu Mare, clar neeligibil. Ulterior aceasta a refuzat candidatura.

Infiormaţia a fost comentată în emisiunea ”100 de minute” de Alessandra Stoicescu şi invitaţii săi:

După alegeri urmează noi surprize. O parte din liberali susțin că vor continua cu Alina Gorghiu pentru că este susținută de președintele Iohannis, în timp ce o alta spune că aceasta trebuie schimbată urgent pentru că prin acțiunile sale distruge orice urmă de liberalism, scrie bugetul.ro.

 

loading...

Citește și

FABRICĂ NOUĂ în Gorj ANGAJEAZĂ 200 de persoane! Vezi unde se depun cererile! FOTO

„Bună ziua dragi prieteni, vă anunț cu bucurie în suflet că în următoarele trei luni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.