duminică , 20 august 2017 - 14:48

Poliţia, parcată pe locul cu handicap! „Parcare… corect, aferent, corespunzătoare”

masina-politiei

Poliţiştii gorjeni au fost prinşi în „flagrant”. Cetăţenii le-au fotografiat şi postat pe internet maşinile de serviciu în timp de era parcate neregulamentar. O maşină de poliţie a fost fotografiată în timp ce era parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi.

masina-politiei-1

Imaginea postată pe un site de socializare a stârnit numeroase comentarii în rândul internauţilor. „Nu, parcarea este ok. Este parcată chiar pe locul lor”; „Milițieni cu handicap”; „Parcare… corect, aferent, corespunzătoare”, au fost o parte din comentariile lăsate. Şi Poliţia Rutieră a fost „taxată” de cetăţeni. Aceştia şi-au parcat MCV-ul la doar câţiva centimetri de o trecere de pietoni din oraşul Ţicleni. „Mai nea milițianu’ câți cm ai de la trecerea de pietoni? Să nu vorbim de metri… Dacă era unu’ de rând își lua un bonus… Si câteva puncte… Şi atunci „ce ai făcut mai nene””, au reacţionat internauţii.
Maria Popescu

loading...

Citește și

Mai mulți străini prezenți la Rânca!

Simpozionul Internaţional de Pictură din cadrul Atelierelor Brâncuşi se va desfăşura în localitatea Rânca, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.