Poliția scoate pe şosele TOATE radarele

Dacă aveți de gând să plecați din orașe azi și mâine, e bine să știți că Poliția scoate pe șosele toate radarele. Oamenii legii nu iartă nimic. Dovadă stă faptul că peste 20 de șoferi grăbiți, care au încălcat limita de viteză, au fost amendați într-o singură oră pe DN1, în apropiere de București.
Cea mai mare viteză pe DN 1 s-a înregistrat în zona comunei Săftica – 105 km/oră, potrivit Digi24.ro. Limita de viteză pe acea porțiune de drum este de 70 de kilometri pe oră, spun polițiștii.

Oamenii legii vor să îi sancționeze pe toți cei care circulă cu viteză. În această săptămână, polițiștii au aplicat 14.000 de contravenții și au constatat infracțiuni la regimul rutier. Așa se face că 800 de șoferi au rămas fără permis. Pe lângă cei care au depășit limita vitezei, polițiștii au găsit în trafic foarte mulți șoferi băuți.
În urmă cu șase zile, Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au oprit pe Autostrada A3 Turda – Borș, un șofer care conducea un autoturism cu viteza de 235 de kilometri pe oră.

Sursa libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO ÎNFIORĂTOR! I-a înfipt SOŢIEI cuţitul în piept şi a lovit-o în cap cu un ciocan! Apoi, a intrat cu maşina sub un TIR! Şi poliţiştii s-au îngrozit!

Pe modelul crimei de la Timisoara, un barbat de 40 de ani din Arad și-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *