POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA


O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme unui cunoscut politician din Gorj. Leonida Belgher, consilier local PMP, la Alimpești, susține că a primit atât de multe mesaje, încât i s-a blocat contul de Facebook, iar unele au fost de amenințare.

“Am primit atâtea amenințări cu moartea, încât trebuie să tac din gură și să îmi văd de treabă. Eu m-am referit strict la pensionarii care au primit mită pentru voturi. A fost generalizat. Doamne, Dumnezeule! Câte amenințări cu moartea și înjurături am primit… mi s-a blocat Facebook-ul. Din toată țara am primit mesaje, dar 90 la sută dintre ele sunt de la moldoveni“, a declarat Leonida Belgher.
Totul a pornit după ce, recent, în cadrul unei emisiuni, la un post de radio local, acesta i-ar fi făcut „pomanagii“ pe unii dintre pensionari. „Nu suport și nu am suportat niciodată în viața mea pomanagiii ăștia. Acești pomanagii care se duc și iau pomană ca să voteze, ăștia nu merită să trăiască pe pământ. Să pună mâna să muncească. Își merită soarta!”, ar fi spus Belgher.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR, obligat să plece de la PRIMĂRIE. A făcut AFACERI cu oi!

Edilul comunei Samarinești a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate. Decizia Înaltei Curți de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *