miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:20

Politicieni PARALELI cu realitatea!

Victor Ponta a comentat, în ediţie de luni seară a emisiunii ”Subiectiv”, situaţia în care se află PNL după scorul dezastruos de la alegerile locale. Fostul premier apreciază că atât co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, cât şi preşedintele Klaus Iohannis sunt desprinşi de realităţile României.

”Eu sunt mai liberal decât Blaga, hai să fim sinceri. Nu mai vorbesc de Tăriceanu care chiar e liberal. Domnul Blaga îşi face jocul domniei sale acolo. Doamna Gorghiu şi cu domnul Iohannis, cu tot respectul posibil pe care îl merită, sunt doi oameni care trăiesc total în paralel cu ceea ce se întâmplă în România. Ieri au fost alegeri, cu nişte rezultate semnificative şi domnul Iohannis este într-o vizită, cu tot respectul pentru statul Luxemburg, care e mai mic decât Sectorul 1. Nu ştiu ce face în Luxemburg. Doamna Gorghiu care ieri nu a apărut la televizor – am fost şi eu lider de partid, am stat lângă lideri de partid, câştigi, apari mai vesel, pierzi, apari mai trist – dar să dispari nu am auzit niciodată”, a spus fostul premier Victor Ponta.

loading...
Loading...

Citește și

Tinerii din Motru reținuti din nou după ce polițiștii le-au dat drumul. Vezi ce au mai făcut!

În acest moment tinerii care au furat dulciuri și țigări dintr-un magazin din Motru sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.