Polițist luat pe capotă de un șofer nervos

Nervos că a fost oprit de oamenii legii care i-au cerut să se legitimeze, un șofer din Târgu Mureș a lovit cu mașina un polițist. Acesta a fost luat pe capotă de bărbatul nervos.  Acesta, care parcase neregulamentar, a fost imobilizat şi dus la secţia de poliţie.

Poliţiştii patrulau în zona centrală a oraşului când, la un moment dat au vazut o maşină parcată neregulamentar care bloca o bandă de circulaţie. Proprietarul a fost identificat, însă, acesta a refuzat să se legitimeze şi a devenit recalcitrant, potrivit România tv. În cele din urmă s-a urcat în maşină, a demarat în trombă şi l-a luat pe capotă pe unul dintre poliţişti. A fost chemată o echipă de intervenţie de la poliţie care a reuşit să-l imobilizeze pe bărbat.

Sursa: Libertatea.ro

loading...

Citește și

ATENȚIE din ce MAGAZINE CUMPĂRAȚI! Vezi cum sunt ținute carnea și restul alimentelor! AMENZI date de DSV

În perioada 19–25.06.2017, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat inspecţii, controale tematice și fizice în sectorul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.