duminică , 30 aprilie 2017 - 14:01

POLIȚIST REȚINUT!

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus efectuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 17 octombrie 2016, a suspectului

MIHĂIŢOAIA FIAT NICU, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de:

luare de mită,

– trafic de influenţă.

 În ordonanţa procurorilor se arată că, în cauză, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

În perioada septembrie – octombrie 2016, suspectul Mihăiţoaia Fiat Nicu, în calitate de agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, delegat să desfăşoare acte de urmărire penală într-o cauză penală a D.I.I.C.O.T., a pretins suma de 15.000 euro,  printr-un intermediar, de la o persoană cercetată în dosarul respectiv. După mai multe negocieri purtate cu persoana intermediară, suma finală a fost stabilită la 13.000 euro, din care suspectul Mihăiţoaia Fiat Nicu a primit în mai multe tranșe 5.600 euro.

Pe lângă influenţa pe care susţinea că o are asupra procurorului de caz, suspectul Mihăiţoaia Fiat Nicu a pretins şi primit banii respectivi şi în virtutea propriilor atribuţii de serviciu, fiind delegat în dosarul D.I.I.C.O.T. pentru îndeplinirea unor acte procedurale.

http://jurnalmm.ro/politist-de-frontiera-retinut-de-dna/

loading...

Citește și

ACCIDENT GRAV în Tg Jiu! Un autoturism și un microbuz s-au ciocnit

Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineata in Iezureni, fiind implicate un autoturism …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.