Poliţistă agresată la ştrand: „Mi-a spus marş, apoi a sărit la bătaie”

Scene şocante la un ştrand din Orăştie! Elena Atena Bănuţ, o poliţistă din Hunedoara, s-a trezit lovită şi zgâriată de administratorul bazei de agrement. La acest episod a asistat, speriată, şi mama tinerei.

Angajată la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Elena Atena Bănuţ (27 de ani) a sperat să se răcorească şi a luat drumul unui ştrand din Orăştie. Poliţista a refuzat brăţara de intrare, dar a întâmpinat opoziţia cerberului, care i-a vorbit urât şi a agresat-o. „Am depus o plângere penală împotriva administratorului. Incidentul s-a petrecut în timp ce mă aflam cu mama mea. I-am dat banii acestuia şi i-am spus că nu îmi trebuie brăţară de intrare, pentru că nu vreau să mă bronzez cu urme”, îşi aminteşte tânăra secvenţele de coşmar. “În acest moment, el a început să îmi vorbească urât şi mi-a spus marş! M-am aprins şi eu. Ştia că sunt poliţistă. A început să mă împingă, m-a lovit şi m-a zgâriat. Medicul a stabilit că am nevoie de şapte zile de îngrijiri medicale pentru a mă recupera”, povesteşte Atena, fostă participantă la un concurs de frumuseţe dedicat angajatelor din Poliţia Română.

politista, hunedoara
Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie a deschis un dosar penal în cazul bărbatului de 30 de ani, pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: Click

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO! Pârâu ieșit din matcă, la Novaci! Mai multe gospodării și străzi inundate!

La Novaci și Polovraci, mai multe gospodării au fost inundate. Un pârâu a ieșit din …

2 comentarii

  1. A refuzat bratara sau a refuzat sa plateasca ?

  2. Politista seamana cu personajul Emma Peel din serialul Razbunatorii ,care rula acum 50 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.