miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:30

Poliţiştii au confiscat peste 10 de tone de cărbune

carbune1

Poliţiştii din Rovinari au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 42 de ani în timp ce transporta peste 21 de tone de cărbune. Bărbatul nu a avut documente decât pentru jumătate din cantitatea de cărbune pe care îl transporta.

„La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au oprit pentru control un autovehicul ce transporta cantitatea de 21.940 de kg de cărbune. Cu ocazia controlului, conducătorul auto, de 42 de ani, din comuna Bâlteni, a prezentat pentru control avizul de însoţire, pentru cantitatea de 10.120 de kg cărbune. S-a procedat la confiscarea diferenţei de cărbune bulgări, în baza Legii 12/1990, persoana fiind sancţionată cu amendă în valoare de 500 lei. În continuarea cercetărilor a reieşit faptul că acesta ar fi întocmit în fals avizul de însoţire a mărfii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals intelectual”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Elevi gorjeni IMPRESIONAȚI de PARLAMENTUL EUROPEAN

Zeci de elevi și studenți din Târgu-Jiu, Craiova, Galați, Iași, Constanța, București au avut ocazia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.