Polițiștii condamnați pentru omor, ultima șansă la judecată, la București

papuzu-si-militaru

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României au respins, săptămâna trecută, definitiv, recursul în casație, formulat de Bogdan Papuzu şi Cosmin Militaru, cei doi foști polițiști condamnaţi la închisoare cu executare pentru omor. Cei doi au fost condamnați la închisoare cu executare și se află închiși. Aceștia au atacat decizia Curții de Apel Timișoara, sperând să obțină rejudecarea dosarului, însă magistrații de la București au stabilit că acțiunea este „nefondată”. Cei doi foști polițiști au atacat decizia, urmând să fie luată o hotărâre finală și în acest caz, astăzi, 27 iunie, la Completul de 5 judecători. Papuzu și Militaru sunt închiși din noiembrie 2015, și au de executat 13 și 14 ani de închisoare, fiind acuzați de omor.

T.D.

loading...
Loading...

Citește și

Bărbat din Gorj, prins în timp ce transporta 51 de brazi. Și nu era Moș Crăciun!

La data de 12 decembrie, poliţiştii din județul Vâlcea au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţilor …

Un comentariu

  1. Faceti apel degeaba!ati omorat un om in bataie meritati sa infundati puscaria nenorocitilor! Voi si toti sticletii care fac abuz de functiile care le au si de pilele din interior si bat oamenii ca pe animale! Si ala care l a desfigurat pe Cretan ar trebui sa va tina de urat la mititica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.