Polițiștii din dosarul Cucailă, condamnați definitiv la închisoare

Curtea de Apel Craiova a stabilit astăzi, definitiv, că cei doi polițiști, Radu Ionuț Cătălin și Nelu Popescu, precum și jandarmul Alin Ion Văduva, să facă pușcărie pentru bătaia soră cu moartea pe care i-au aplicat-o lui Ion Cucăilă, în septembrie 2013. Astfel, instanța a respins apelurile celor doi polițiști, aceștia urmând să execute pedepsele stabilite de Tribunalul Gorj, de 7 ani închisoare, Nelu Popescu, respectiv, 6 ani și 6 luni Radu Ionuț Cătălin. În ceea ce-l privește pe jandarmul Alin Ion Văduva, CA Craiova i-a redus pedeapsa de la 5 ani și 6 luni, la 4 ani și trei luni de închisoare. Toți trei urmează să ajungă în această după amiază în spatele gratiilor.

loading...
Loading...

Citește și

Prins BEAT la volan!

  La data de 25 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat …

10 comentarii

 1. Asta inseamna justitia rominaniste corupti si incopetenti asta dupa 90 cind majoritayea judecatorilor si procurorilor au absolvit pe la herculane pe la Brincusi si sa u instalat pe scaune prin influentile pe care le au avut cum e posibil sa condamni pe nedrept acesti politisti care siau facut treaba pt un nenorocit de om uitativa la antecedentele lui Cucaila si familile acestuia un neam. de puscariasi bravo justitiei gorjene sunteti cu toti niste corupti si incompetenti

  • As intreba personajul care a scris articolul de mai sus : despre ce bataie sora cu moartea este vorba?
   Sa va fie rusine!!! ar trebui sa veniti cu dovezi , nu cu vorbe si acuzatii !!! la fel si celor care au judecat!!! as dorii sa-i intreb si pe DANSII : dorm linistiti acum? ASTA este drepatate voastra DOMNILOR justitiari? au ajuns fie crezuti toti nenorocitii , pleava societatii ! iar oameni nevinovati , cu familii si copii -oamenii legii – oameni care respecta legea , oameni NEVINOVATI – sa stea dupa gratii …. RUSINEEEE !!!

 2. Acest om Popescu Nelu nu loveste un om .Nenorocitilor care sunteti cu legile voastre de doi bani .Ati lasat un copil fara ajutorul unui tată fara iubirea si alintarea lui !!!Sa va fie rusine va bate Dumnezeu jegosilot care sunteti !Rusine !

 3. Domnul Nelu Popescu nu omoară o furnică da apoi sa bată un om.Sa va fie rusine ati lasat toți criminali si boschetari afara iar oamenii nevinovatii după gratii !!Dar o sa iasă pentru ca ei sunt oamenii buni si ii ajuta Dumnezeu !!

 4. Ba magarilor de unde stiti ca e sora sau frate cu moartea .Acest Cucalia merge mai bine ca acesti politisti, in fine .Eu zic sa mai taceti din gura analfabetilor ce sînteți ,cu A mare !!!

 5. Eu am fost amenințată de Cucalia Si stiu va acesti oamenii polițiștii jandarmul .Acest Cucăila statea numai in cârciumi.Se bătea mereu cu vecinii !!!Este in om al străzi. !!

 6. Acesti oamenii sunt nevinovati si isi petrec viața in spatele gratilor.Jega e vinovat el a mințit !Rusine regulilor române !

 7. A mai trecut un timp si acest om Popescu Nelu tot acolo se afla din pacate ,darva spun sută la sută ca maine poimâine va veni !Si acel Cuca ila un prost cu P mare nu va mai fi bn pentru el .Se va schimba roata !!!!!!!!!!!!!De luat in seama !😈😈😈😈

  • Baiat de baiat

   Ai mare dreptate asa va fi!!! Nu va mai fi bun nici pentru Jega care trebuia sa ajunga acolo mincinosil!!
   Dormiti linistiti Jega si Popescu Adrian? Sa nu uitati ca roata se intoarce!!!!!!
   Nici Cucaila nu va muri bine!!!
   Doamne ajuta ptr. acel om Popescu Nelu si familia lui !!!

 8. Sa va fie rusine Gorj Domino de politist ati publicat si hartuit dar de ,, faimosul ” Cucaila care a intrat in casa cu cititul peste un vecin, a jucat pocar si barbut si a vrut sa faca tot pe victima nu publicati nimic.
  RUSINE SA VA FIE ZIARE DE DOI BANI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *