miercuri , 23 august 2017 - 5:28

Polițiștii Locali din Târgu Jiu primesc mai mulți BANI! Din nou

politia-locala

Consilierii municipali au aprobat, în cadrul şedinţei din data de 31 octombrie 2016, Hotărârea privind aprobarea unei majorări a bugetului Poliţiei Locale Târgu-Jiu. „Solicitarea Poliției Locale prin care solicită majorarea bugetului cu suma de 162 mii lei pentru acordarea normei de hrană”, se arată în hotărârea Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu.

loading…


loading...

Citește și

Ce AVERE are! Demisionarul Davidoiu a ZBURAT de la Ministerul Tineretului și Sportului la cel al Transportului și a ATERIZAT la Tarom

Eugen Davidoiu, proaspătul demisionar de la cârma TAROM, a primit, pe bandă, sinecuri ministeriale, după …

Un comentariu

  1. Adevarul este ca merita saracii de ei. Muncesc asa de mult… nici nu stiti cat stau sa scrie o amenda.. pentru ei e ca si cum ar trebui sa dea un examen de fiecare data cand completeaza hartia aia nenorocira. Ma mir cata rabdare mai au angajatii MAI deoarece in ritmul asta un amarat de garduan o sa aiba salariul mai mare decat un angajat MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.