Polițiștii locali, la şcoală

politia-locala

Informare privind activitățile desfășurate de Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu pentru asigurarea ordinii și siguranței publice la instituțiile de învățământ preuniversitar cu ocazia deschiderii noului an școlar 2016 – 2017.

Polițiștii locali din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Circulație Rutieră și Biroul Control Comercial vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului rutier precum și respectarea normelor legale privind activitățile comerciale desfășurate de agenții economici în apropierea și în incinta unităților de învățământ din Municipiul Târgu Jiu. Pentru anul școlar 2016 – 2017 Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a stabilit o serie de acțiuni concrete care să asigure un climat de siguranță în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar, conform planului de ordine și siguranță publică. Una din prioritățile polițiștilor locali, în activitatea desfășurată, este creșterea siguranței elevilor și cadrelor didactice în unitățile de învățământ din Municipiul Târgu Jiu. În data de 12.09.2016, echipajele mobile vor patrula în zona școlilor gimnaziale și liceelor, potrivit planului de acțiune și a itinerariilor de patrulare stabilite în vederea desfășurării în condiții bune a festivităților prilejuite deschiderii noului an școlar. Astfel, se va acționa pentru menținerea ordinii și siguranței publice, prevenirea furturilor, violenței sau alte fapte antisociale, a delicvenței juvenile, fluidizarea traficului rutier și pietonal în vederea creșterii gradului siguranței publice în imediata apropiere a unităților de învățământ.

loading...
Loading...

Citește și

Sărbătoare MARE pe 12 decembrie!

Sfântul Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei este prăznuit în fiecare an pe 12 decembrie. Sfântul era …

Un comentariu

  1. Ar cam trebui sa mearga la scoala . macar in clasa 2 a .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.