Poliţistul Leuştean l-a reclamat pe un procuror că i-a furat telefonul

aurel-leustean-politist

Aurel Leuștean este unul dintre polițiștii cercetați după moartea lui Claudiu Dochian, ofițer din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj-decedat într-un accident rutier.

Joi, Leuștean a fost la audieri la Parchetul Local, după care a sunat la 112 și a reclamat faptul că procurorul i-a furat/sustras telefonul mobil. Reprezentanții IPJ Gorj au confirmat că polițistul a sunat la 112, iar cei ai Parchetului susțin că operațiunea a fost legală. „Procurorul, cu ocazia audierii unui suspect, i-a solicitat, în baza unei ordonanțe, să-i predea un obiect, lucru pe care persoana respectivă l-a refuzat și s-a procedat la ridicarea silită a obiectului, conform ordonanței procurorului. Ține de urmărirea penală. Este legal. Am discutat cu procurorul. Mi-a spus că a existat un incident. Este un act procedural îndeplinit de procuror, într-adevar dânsul este polițist, procurorul și-a făcut treaba”, a declarat șefa Parchetului Local, prim-procuror Camelia Caragea.

loading...
Loading...

Citește și

Accident SPECTACULOS pe Defileul Jiului, după tragedia din Ungaria! Ce a făcut o ŞOFERIŢĂ şi cum arată mașina tinerei

Trei tineri au scăpat miraculos cu viață, după ce au fost implicați într-un accident spectaculos …

4 comentarii

 1. avertizor public

  RUSINE PENTRU PARCHETE nu le ajunge ca pina acum au respectat ordinele lui Caragea……

 2. Daca cei doi politisti de la rutiera isi faceau meseria ,Dochian era in viata . Fara permis si cu dosar penal dar ,,,,,in viata . Leustean , smeul smeilor cand e vorba de simplii conducatori auto dar mielusel cu cei ,, importanti ,, are pe constiinta viata lui Dochian . Restul sunt can canuri ale vedetei de telenovele Leustean .

 3. Catalarul sef

  LEUSTENEE…DUMNEZEU NU DOARME
  POATE TE DUCI IAR CU NEVASTA TA LA CARAGEA SA TI O …REZOLVE SA TE SCOATA DIN RAHAT
  DAR CARAGEA A GASIT LA SIBIU ALTA LEUSTEANCA CU CARE MININCA PEPENE IN SALONUL OVAL
  DAR CAZU SI PROTECTORUL TOBA….

 4. Nu știu ce aveți cu bietul om! Nu îl consider vinovat pe Leustean de decesul dobitocului care s-a urcat beat la volan. Si-a facut-o cu mana lui! Asta-i viața!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *