Polonez, RĂNIT pe Transalpina

Luni, 30 mai, în jurul orelor 16.10, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Rânca au fost apelați de proprietarul unei pensiuni din zona montană care a sesizat faptul că un turist polonez care se deplasa cu o motocicletă pe DN 67 C Transalpina, a căzut și este rănit.

Echipajul de jandarmi montani s-a deplasat imediat la fața locului, unde l-a găsit pe cetățeanul polonez cu o motocicletă care prezenta mai multe avarii. În urma discuțiilor purtate cu cetățeanul polonez, acesta a declarat că nu solicită îngrijiri medicale, nu este rănit, și că în urma unei căzături s-a zgâriat și a avariat motocicleta cu care efectua deplasarea.  La fața locului s-a deplasat și un echipaj Salvamont, însă persoana nu a solicitat îngrijiri medicale și un echipaj de la Poliția Novaci care a constatat situația în vederea eliberării unui document pentru reparația motocicletei.

loading...

Citește și

ANUNȚ pentru AFACERIȘTII din Gorj! Un cunoscut ANTREPRENOR vine MÂINE la Târgu Jiu. DETALII AICI!

„Vrei sa cresti afacerea ta? Pe 25 Aprilie te invit in Targu Jiu la Seminarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.