duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:15

Polonez, RĂNIT pe Transalpina

Luni, 30 mai, în jurul orelor 16.10, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Rânca au fost apelați de proprietarul unei pensiuni din zona montană care a sesizat faptul că un turist polonez care se deplasa cu o motocicletă pe DN 67 C Transalpina, a căzut și este rănit.

Echipajul de jandarmi montani s-a deplasat imediat la fața locului, unde l-a găsit pe cetățeanul polonez cu o motocicletă care prezenta mai multe avarii. În urma discuțiilor purtate cu cetățeanul polonez, acesta a declarat că nu solicită îngrijiri medicale, nu este rănit, și că în urma unei căzături s-a zgâriat și a avariat motocicleta cu care efectua deplasarea.  La fața locului s-a deplasat și un echipaj Salvamont, însă persoana nu a solicitat îngrijiri medicale și un echipaj de la Poliția Novaci care a constatat situația în vederea eliberării unui document pentru reparația motocicletei.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.