miercuri , 13 decembrie 2017 - 9:19

Ponta a contestat decizia CNATDCU de retragere a titlului de doctor

ponta-v-cmk

Victor Ponta a contestat, joi, 14 iunie, decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) de retragerea a titlului de doctor, iar consiliul are la dispoziţie zece zile pentru a analiza şi a decide dacă admite sau respinge contestaţia.

Fostul premier a depus contestaţia la Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetarii, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), iar Consiliul General CNATDCU numeşte o comisie de analiză a contestaţiei, formată din trei membri, iar în termen de 7 zile aceştia trebuie să trimită un raport comun către consultare tuturor membrilor Consiliului General CNATDCU. „Dacă pe parcursul analizei contestaţiei, persoana vizată recunoaşte prin adresa autentica încălcarea standardelor de etica profesionala şi îşi exprimă acordul privind retragerea titlului de doctor, preşedintele CNATDCU poate propune Consiliului General, fără a mai include analizele şi documentele prevăzute la art. 6-17, retragerea titlului de doctor”, prevede regulementul de funcţionare CNATDCU. Specialiştii care au verificat, în ultimele două luni, teza de doctorat a lui Victor Ponta spun că o treime din lucrare este plagiată.

loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.