Ponta: GHINION!

Fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, în urma celor mai noi date publicate de Ministerul Finanțelor Publice, potrivit cărora bugetul general consolidat a trecut pe deficit după primele cinci luni ale acestui an, cu un minus de 780 de milioane de lei, faţă de un excedent de 6,32 miliarde de lei în acelaşi interval al anului precedent

 „7 MILIARDE DE RON ( aprox 1,5 MILIARDE DE EURO) in minus in primele 5 luni ale anului 2016 ( deficit 780 milioane fata de plus 6.3 miliarde anul trecut in 2015)!

Adica 350 RON de la fiecare din cei 20 milioane de romani ! Asta e pretul doar pe 5 luni platit pentru ca Dl Iohannis a vrut ” Guvernul Lui” ! Va dati seama cand vine nota pentru tot anul 2016?!?

Ghinion!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Un comentariu

  1. Mai pacaliciule , tu vorbesti ? Pai daca in 2016 ai incropit un buget bazat pe prostiile din capul tau , este normal ca in 2017 sa apara un deficit bugetar . Nu cumva anticipand situatia ti ai dat demisia ? Cam prea usor ai demisionat dupa scandalul ,, Colectiv ,, / Suspect de usor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *