Ponta îl avertizează pe Cioloș

„O scurta poveste cu Dacian Ciolos, PSD si PNL si judetele Salaj si Gorj!!! Cel mai descoperit „acoperit” de la „Scanteia” (care acum se numeste „Adevarul” asa cum PDL se numeste acum PNL) arunca pe piata un balon de incercare- Dacian Ciolos sef la PNL! Pe langa faptul ca am convingerea ca autorii acestui scenariu au uitat sa il intrebe chiar pe Ciolos daca e de acord cu asta, vreau sa va povestesc ceva :

In campanie am fost in Salaj doua zile (una la Jibou si una la Zalau)! Colegii mei de la PSD erau ingrijorati ca este judetul premierului Ciolos si ca acesta a anuntat ca va vota la Zalau , ceea ce sigur va fi un impuls pentru candidatii PNL de pe plan local! Le-am spus sa nu-si faca griji – daca valoarea profesionala a lui Dacian Ciolos este recunoscuta de noi toti , valoarea sa politica si electorala tinde fix spre zero! Si am spus glumind ca Ciolos si PNL o sa castige la Zalau si Salaj atunci cand o sa pierd eu la Targu Jiu si Gorj!

Luni am primit rezultatatele – candidatii PSD au castigat detasat si Zalaul si Jiboul (luand municipiul resedinta de judet de la PNL dupa 12 ani)! Plus primul loc pe judet si Consiliul Judetean! (felicitari si mult succes noilor primari)!

Ce vreau sa spun- Il critic si il voi critica in continuare pe Primul Ministru Dacian Ciolos pentru prestatia slaba in functia actuala/si mai ales pentru ca a acceptat pozitia umilitoare de sef al „Guvernului Meu”!

Dar il apreciez pe Dacian Ciolos ca persoana si ca inalt functionar / si imi permit sa il sfatuiesc sa nu se lase pacalit cu oferte fatarnice de a prelua un partid mort, fara personalitate si proiecte, fara demnitate si lideri, cu un cancer de fariseism si oportunism care nu poate fi vindecat! E o opinie extrem de dezinteresata (pentru PSD in toamna sa identifice PNL cu proasta guvernare ar fi un cadou binevenit) si exprimata cu buna credinta!

Nu uitati – la Salaj, ca si la Gorj a castigat PSD pentru ca asa au decis oamenii! Dorintele securistilor din presa nu au tinut si nu vor tine loc de voturi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook

loading...
Loading...

Citește și

FOTO ÎNFIORĂTOR! I-a înfipt SOŢIEI cuţitul în piept şi a lovit-o în cap cu un ciocan! Apoi, a intrat cu maşina sub un TIR! Şi poliţiştii s-au îngrozit!

Pe modelul crimei de la Timisoara, un barbat de 40 de ani din Arad și-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *