miercuri , 13 decembrie 2017 - 22:50

Ponta, la Târgu Jiu, după SCANDALUL din PSD. Ce SPUNE despre Călinoiu

ponta

Victor Ponta a fost prezent, vineri, la Târgu-Jiu, la ședința Comitetului Județean a PSD Gorj. Fostul premier a făcut declarații și despre scandalul din organizația județeană.

Deputatul de Târgu-Jiu a ținut să precizeze că, împreună cu Florin Cârciumaru, a votat la București împotriva scoaterii de pe listele PSD pentru Camera Deputaților și Senat a lui Ion Călinoiu și Ion Ciocea. Victor Ponta nu crede că cei doi vor reuși să obțină mandatele de parlamentari independenți. “Am văzut niște acuzații nedrepte. Florin Cârciumaru nici nu a vrut să candideze, nici nu a vrut să-l scoată pe Călinoiu de pe liste sau pe Ciocea. Dimpotrivă, s-a bătut cât a putut alături de mine pentru ca lista votată la Gorj să rămână. A fost o decizie luată la nivel central într-un anumit context, nu doar pentru Gorj. Că este bună sau rea, rămâne de văzut. Noi doi am votat contra. Îmi pare rău că Ciocea și Călinoiu nu sunt pe liste, ar fi adus voturi. Pe mine n-o să mă auziți să spun ceva rău de ei. Eu, la Gorj, am venit tot cu o decizie pe care organizația n-a vrut-o. Domnul Călinoiu, pe care-l consider în continuare prietenul meu, nu va lua numărul necesar de voturi ca să fie ales”, a declarat fostul premier.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Un comentariu

  1. Robert Calinoiu

    Florescule inainte intindeai fata de masa,puneai paharele,aduceai apa,dadeai cu matura….din om de serviciu al psd ai ajuns in dreapta lui ponta dar lumea te stie ce ai fost,un lacheu care daca nu era in politica era in amarat de ratat,nu aveai serviciu,nimic…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.