Ponta: sunt nişte CATASTROFE!

Victor Ponta a declarat, în cadrul unei manifestări electorale a candidaţilor PSD din Reghin, că îşi doreşte să câştige alegerile din iunie cât mai mulţi reprezentanţi ai partidului, la fel şi în cazul celor parlamentare, deoarece se teme ca anul 2017 să nu fie unul al crizei, ca 2010.

‘Trebuie să lăsam la o parte supărarea şi trebuie să ne asumăm pericolul pentru a face ceea ce e bine pentru concetăţenii noştri. Pe 5 iunie îmi doresc să câştige cât mai mulţi dintre candidaţii noştri, îmi doresc ca în toamnă candidaţii la Parlament ai PSD, ai ALDE, UNPR să formeze din nou majoritatea, aşa cum au format-o prin votul din 2012 şi, de data aceasta, să se strice cât mai puţin în 2016 faţă de ceea ce am moştenit în 2012. Altfel îmi este foarte teamă, pentru că am învăţat în aceşti ani câteva lucruri, îmi este foarte teamă ca 2017 să nu fie din nou ca 2010. Ţineţi minte, la alegeri preşedintele de atunci ne spunea că totul e foarte bine şi a venit 2010 cu tăieri, cu măsuri dureroase. Vreau să cred că această stricăciune din 2016 poate fi oprită la timp, înainte de a-i face pe oameni să sufere şi să ne spună din nou nouă: ‘Ce faceţi, veniţi? Că uite ce ne fac cei de acum”, a declarat Ponta.

La finalul reuniunii, Victor Ponta a declarat presei că, dacă România nu va avea cât mai repede un ‘guvern legitim’, care să aibă sprijin popular, ţara s-ar putea confrunta cu o nouă criză economică.

‘Categoric da (o criză în 2017, n.r.) dacă nu se întâmplă ceva şi rapid să vină un guvern, în primul rând un guvern legitim, care să aibă sprijin popular prin alegeri şi cu oameni pricepuţi – cei care sunt acum miniştri sunt nişte catastrofe din puncte de vedere profesional – şi care să aibă alte priorităţi. Cei de acum se ocupă doar de modificarea prin ordonanţă a Codului penal, a Codului de procedură, de referendum, în loc să se ocupe de ce ne-am ocupat noi patru ani şi anume, de economie şi de parte socială (…) După creşterea salarială a domnului Iohannis eu nu am mai văzut o creştere salarială anul acesta, doar la domnul Iohannis, că dânsul are multe case de întreţinut. Dacă avea numai una, îi ajungea salariul mai mic’, a afirmat Ponta, întrebat cu privire la o posibilă criză economică în 2017.

– See more at: http://www.dcnews.ro/ponta-scenariu-cumplit-pentru-romani-sunt-ni-te-catastrofe_506694.html#sthash.up4xijXJ.dpuf

loading...
Loading...

Citește și

S-a SPÂNZURAT în pușcăria din Târgu Jiu!

Un deținut a fost găsit spânzurat în cameră în închisoarea din Târgu Jiu. Bărbatul avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *