duminică , 17 decembrie 2017 - 19:35

Popescu anunţă NOI INVESTITORI în Gorj. AFACERE în fosta HALĂ a fabricii Rostramo

Copy-of-cosmin-popescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că o companie de componente auto a cumpărat la Târgu Jiu hala ce a aparţinut fostei fabrici de mobilă Rostramo, pentru a-şi dezvolta afacerea. Popescu a precizat că investitorii vor veni în perioada următoare pentru a semna la notariat actul de cumpărare.

Din discuţiile purtate de către preşedintele CJ cu investitorii reiese că, în prima fază, compania va angaja în jur de 1.000 de persoane pe un salariu destul de bun. Cosmin Popescu a precizat că investitorii vor beneficia de tot ajutorul Consiliului Judeţean în ceea ce priveşte obţinerea autorizaţiilor necesare pentru a demara investiţia. Popescu nu a dorit să facă cunoscut numele investitorului. „Terenul este achiziţionat, activele sunt achiziţionate. Acum este decizia dumnealor. Este 100% privat, iar implicarea mea sau a Consiliului Judeţean este doar de a-i asigura că se vor elibera autorizaţiile necesare în termen legal. Ştiu că o să vină în perioada următoare să semneze actul autentic la notariat, urmând ca ei să înceapă să depună documentaţia necesară obţinerii autorizaţilor şi ridicării construcţiilor. Am avut mai avut discuţii cu posibili investitori care vor să vină în zona Gorjului, dar momentan suntem în stadiul de discuţii”, a declarat Cosmin Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.